הי אודי כולם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2021 | 21:03 | מאת: -חנה

מרגישה שזמן הפגישה לא מספיק לי. מעבר לזה שרוצה אותה יותר וכמה שיותר, מרגישה שבתקופה האחרונה יש הרבה דברים ואני לא מצליחה להגיע לזה בפגישות. זה דברים שחשובים לי וחלקם לא תמיד יכולים לחכות מספר שבועות... אם מצליחה להגיע אליהם זה ממש קשה לי ככה. כי בניגוד לטיפול הקודם שלי איתה, בו רוב הזמן לא הצלחתי לדבר והייתי עסוקה במסגרת של הטיפול, בתקופה האחרונה מרגישה אחרת. ויש דברים שהם קריטיים וחשובים לי ותחומים בזמן שלא מצליחה להגיע אליהם. מה אני יכולה לעשות??

הי חנה, דבר ראשון - הייתי מציע לדבר על התחושה הזאת בדיוק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית