האם המתח מחרפן אותי???? ומשפיע פיזית? מצב הנפשי גורם לזה???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/06/2021 | 16:32 | מאת: מיכל...

היי... לא מספיק שעברתי פעם ניתוח פריצת דיסק בגב תחתון..החלו כאבים ביד וכאבי ראש..חשבתי סתם דלקת..והופ מסתבר שזה חוליות בצוואר... וברור שאין מצב לניתוח במקום הזה... האם הנפשי השפיע? סביר להניח שכן.. עכשיו השאלה איך מרפאים את הנפשי כדי שישפיע על הפיזי???? אני אעשה פיזיותרפיה וזהו...נקווה לטוב.

הי מיכל, פיזיותרפיה זה מעולה וגם לטפל במתח זה מצויין... גוף ונפש. אודי

04/06/2021 | 09:04 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, רק רציתי לומר שלאחרונה יוצא לי לראות די הרבה אנשים סובלים מכאבי גב צוואר וגם חלקים אחרים בגוף בגלל תאונות כאלה ואחרות, גם אנשים 'רגילים' בלי איזה סיפור חיים מורכב וסבוך. הקורונה, הטילים, המתח הכללי פה עבודה קשה וגם הזדקנות. לא משמח, אבל מעניין. או שזה מה שאני בוחרת לראות. גם ייתכן. הלוואי שתהיה מעט נחת. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית