אודי בהחלט מורכב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2021 | 16:38 | מאת: אביב 22

כי לשתיינו הרב הלא יודעת את הדרך מהמובן והידוע איך לעשות את זה ...אז אנחנו מנסות במידה ונעבור את הבורות האלה זה יהיה פתח לדברים מדהימים כי כמובן שמעבר לקשר שלהן יש כאן סוגיות הכי עמוקות והכי בסיסיות (שלבטוח גם בתוך קונפלליקט ,להיות מסוגלת לשהות במערכת יחסים עם קונפליקט באי ודאות ולבטוח (באותו הקשר אהבתי את השיר שלך לא ינום וואוו ענק המוזיקה הקולות רקע והמילים )זה לוותר על השומר , זה לגעת ברגשות של בושה אשמה קנאה . זה לווסת כעס ולתת לחלקים תוקפנים להיות מבלי לפחד ....ועוד מליון הזדמנויות. אבל אם נשבר ולא נצליח זה יהיה שוב שנטשו אותי לטובת מישהו אחר זה יוריד אותי מליון שלבים אחורה נאחזת באמונה ובתקווה ששתיינו מבינות את המצב ושתיינו לא מוכנות להשבר. אביב

18/05/2021 | 12:33 | מאת: חטוליטוש

אביבוש מאמינה שתצליחו לגשר ולעבור גם את המצב הזה את חכמה ויודעת אייך להעביר ממצב מסובך למשו שאפשר למשוך משם טוב סומכת עליך חטולית

הי אביב, ממה שאת מתארת, זה נשמע אפשרי, וגם אני מצטרף לתקווה שתצליחו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית