אני מפחדת מהמצב...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/05/2021 | 21:12 | מאת: -חנה

יש לי משפחה באחת מהערים המעורבות וזה מפחיד אותי... ובכלל המצב פתאום ממש מלחיץ. ומחר שבת ואז חג ואני שומרת שבת וזה גם מלחיץ שלא אדע אם יקרה משו

13/05/2021 | 23:36 | מאת: חטוליטוש

היי חנה גם לי יש משפחה במקום ששם מעורבים ונכון לא קל בכלל צודקת ! אני דתיה ובכלל ..כמוך לא יכולה להתעדכן מה קורה מרגע כניסתהשבת עדיין צמודה לחדשות הטלויזיה ..עם חרדות..ולא מצליחה להתנתק. גם היום היו אזעקות כאן הפחד שלי לא מפסיק לרגע הלוואי שהלילה יעבור לשלום חטולית

הי חנה, זה באמת מפחיד. אבל הנה, מדברים על הפסקת אש, ואני מקווה שהשפיות ותחושת הבטחון יחזרו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית