אני רוצה להיפגש איתה עוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/05/2021 | 19:44 | מאת: -חנה

אני רוצה לשלוח לה הודעה אם היא יכולה להיפגש איתי ביום ראשון... מחזיקה את עצמי לא לשלוח לה ,אבל אני כן רוצה לשלוח. בטוח היא לא תוכל ואם תוכל היא לא תרצה שנפגש עוד פעם... אבל אני רוצה אותה.

הי חנה, זה מזכיר לי את הדרך שבה כתבת שהזמנת את החברות... אודי

15/05/2021 | 18:07 | מאת: לורן.

זה מדהים כמה שאני מזדהה עם המון ממה שאת כותבת לאחרונה ובכללי . שתדעי שגם אני עכשיו מחכה שבוע לפגישה (בגלל החג) וזה דוקר אותי לחשוב על זה , וזאת המילה הכי מדויקת שמצאתי אבל הזמן הזה יעבור נכון? הפגישה תגיע... לשתינו... את ממש חמודה ותודה שאת משתפת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית