מבצע שומר החומות .של מי ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2021 | 13:38 | מאת: חטוליטוש

הימים האחרונים קשים מנשוא ערה וצמודה לחדשות כל היום לא מצליחה להתנתק מהאזעקות מאוד קשה כשאין חדר אטום וצריך כל רגע לרוץ לחדר המדרגות..וישנם עוד שכנים שבאים להיות איתנו. .. הרעידות בכל הגוף לא מפסיקות כן אני פוחדת . לא מצליחה להתגבר על הפחדים ששותלים אותי עומדת לא עומדת ורועדת.. הלוואי שהכל יגמר כבר ורק בטוב אני זומבי ... ועדיין צריכה לצאת לקניות היום לכבוד החג אם המצב יהיה רגוע ...יגיעו כולם אם לא אכין להם מנות כמו בסגר שיבואו לקחת אין ברירה מה איתכם.ן אייך כולם מתמודדים עם המצב ? אניח זאת כאן . .. חטולית

12/05/2021 | 16:48 | מאת: -חנה

הי יקרה, זה באמת מצב מאד לא פשוט, נשמע קשה. מקווה שיגיעו ימים שקטים במהרה ושתרגישי טוב יותר ופחות בחרדה ובלחץ. וגם, לדבר על זה אני חשובת שיכול לעזור, אז טוב שאת משתפת אותנו.. לא גרה באיזורים 'הבעיתיים' מלבד אזעקה ופיצוץ אחד שלקח לי רגע להבין מה אני בכלל שומעת ולגבי השם- בטח חשבו על ירושלים כשנתנו אותו כי התחיל פה הבלאגן בשני

12/05/2021 | 19:14 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, קשה ומפחיד מאוד וגם מוסיף עוד מימד להתמודדויות הלא פשוטות שלך. ובתוך כל זה את מפגינה עוצמה, שומרת על המשפחה שלך ודואגת לכולם. מאחלת לך ימים של שקט. שלך שירה

12/05/2021 | 20:20 | מאת: אביב 22

חיבוק ענק ענק כזה ששומר ומגן מקווה שיגמר כבר ויגיעו ימים קלים יותר

13/05/2021 | 06:41 | מאת: סוריקטה

הי יפה שלי - איך עבר עליך הלילה האחרון? שמרי על עצמך, טוב? שלך, סוריקטה

הי חטולית, בוודאי שקשה ומפחיד, הרי זו מלכתחילה מטרתו של טרור - לזרוע פחד וחרדה... וצריך לזכור שזה פחד מציאותי - משגרים המוני טילים (אבל יש לנו מערכת הגנה יעילה מאוד) ויש מהומות בתוך הבית. חשוב לא פחות לא להיגרר לשינאה ולקיטוב פנימה, שהרי אנחנו צריכים להמשיך ולחיות ביחד. בבודהיזם זה נקרא - להרבות בטוב. אולי זה יקרב את השקט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית