אני אוהבת אותה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2021 | 13:29 | מאת: -חנה

כי היא מקשיבה לי באמת והיא מבינה אותי וטוב לי לדבר ולהיות איתה שם, למרות שגם ממש קשה לי שם לפעמים. אז למה היא לא יכולה עוד? מי החליט שטיפול זה רק פעם בשבוע?

13/05/2021 | 06:37 | מאת: סוריקטה

הי חנה, טיפול יכול להיות גם בתדירות הרבה יותר גבוהה, ואם נרחיק - יש גם אשפוז יום, וגם אשפוז במחלקה סגורה שאלו דברים הרבה יותר אינטנסיביים. אבל מבינה שההרגשה היא שהפרידות עד כדי קטלניות עבורך. אולי יש סיבה לבחירה הזו. להגדרת הגבול כפי שהוא. נסו לדבר על זה. כן, עוד שבוע, אוף.. נסו לבדוק אלו מנגנונים מופעלים אצלך ולהכיר אותם. אולי בהדרגה תוכלי למצוא נחמה ורגיעה שיניחו את נפשך. זה לוקח זמן... שלך, סוריקטה

13/05/2021 | 11:30 | מאת: -חנה

אני ידועת על האפשרויות של אשפוז יום וכו... אני לא חושבת שאני במקום הזה... אולי יותר פעם הייתי. מצד אחד יש בי משו שהיה רוצה להיות במקום הזה , אבל זה חלק מהדפיקות שבי בהקשר הזה. זה כבר הרבה זמן מעסיק אותי, די מהתחלה כשחזרתי אליה שוב. פשוט אף פעם לא מצליחות לדבר על זה. אבל אני אגיד לה שחייבות בפעם הבאה(: כי חשוב לי שהיא תדע שממש ממש קשה, היא יודעת אבל זה לא מספיק..

13/05/2021 | 11:41 | מאת: -חנה

כתבתי לך תגובה אבל לא ראיתי שהיא נשלחה. אז מקווה שכן

הי חנה, כמו סוריקטה, אני חושב שזה משהו שחשוב לדבר עליו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית