אבל אני רוצה אותה עוד...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2021 | 13:23 | מאת: -חנה

זה לא מספיק לי פעם אחת... אבל היא אף פעם לא יכולה ולא מצאנו זמן לדבר על זה עדיין בפגישה.. וגם כשנדבר אני לא בטוחה שזה ישנה בכלל, כי היא גם לא יכולה וגם חושבת שזה לא מה שאני צריכה... אבל אני חושבת שזה לא רק כי אני תלויה בה, אני באמת חושבת שזה עוזר לי ואני מצליחה לדבר ואני רוצה עוד. ועכשיו יש לי שבוע לחכות ):

12/05/2021 | 20:10 | מאת: חטוליטוש

חנה מתוקה שותפה למה שאת מעלה כאן..גמני שאלתי את המטפל אם אפשר עוד יום בשבוע לטיפול ואמר שאין אפשרות הוא עמוס והצטער מאוד אין לי ברירה אלה לחכות לשבוע הבא עם כל הלחץ שנשאר משבוע לשבוע לא קל מבינה אותך אבל יש מצב..שאין מצב למה שאנחנו זקוקות איתך מתוקה מזדהה חטולית

13/05/2021 | 10:03 | מאת: -חנה

אני רוצה אותה רק לעצמי ...למרות שידועת שזה לא כך...

13/05/2021 | 12:44 | מאת: סוריקטה

.... המשאלה לבלעדיות. חתיכת נושא. היי בטוב, שלך, סוריקטה

הי חנה, זו משאלה ילדית מוקדמת מאוד, שיש לה מקום בשלבים שונים של הטיפול. מול המשאלה הזו - שרוצה הרבה, עכשיו ורק לי - יש גם מציאות מתסכלת מאוד, שלאט לאט לומדים לקבל אותה (דרך ההפנמה של דמות המטפלת, למשל). זה לוקח זמן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית