כמה רוע כמה עוד ????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/05/2021 | 08:22 | מאת: חטוליטוש

פשוט לא יאומן כמה רוע יכול להיות לאשה אחת ...!! נכון הם המגרשים ומחכים כבר המון זמן שיקבלו תוקף לגירושין האלה אבל מה אשמה הקטנה המיוחדת שלי ? מול העינים שלה, אמא שלה משקרת וממציאה דברים שלא היו ולא נבראו ! ממציאה פגיעות מיניות והקטנה עומדת משתהה ולא מבינה למה אמא אומרת דברים כאלה...למה? היא כבר הולכת לכיתה א השנה.. המיוחדת שלי...והיא תלמידה מצוינת ..באה למורה ושאלה אותה למה אמא משקרת ? היא עושה לבן שלי את המוות ונוקמת בו בגלל שהם מתגרשים...היא לא רוצה להתגרש אבל זהו כבר מזמן הכל נגמר.. והרב של הבן שלי אמר לו תן לה משמומרת מלאה שהקטנה תהיה אצלה ורק ביקורים עם השגחה שאתה מבקש !! כי אם לא היא מסוגלת עם השקרים שלה להביא אותך לבית הסוהר על לא עוול בכפך... המצב רק הולך ומחמיר והנה שגם את החגים ואת כל הארועים היא נמצאת עדיין בחוג המשפחה שלנו..וחג שבועות גם אוטוטו כבר מגיע ובאמת שעם כל הרצון הטוב שהיה לי לתת לה מקום אני כבר לא מסוגלת אפילו לשמוע על הקיום שלה ורק מלחשוב ששוב תהיה כאן ....בעעעעע ימים קשים עוברים עלינו אך ביחוד על הבן שלי ..ליבי יוצא אליו שותת דם ודמעות על הכאב שאין בידי לעזור לו או לעשות משהו להקל... חנוקה ואין דרך ... חטולית

10/05/2021 | 21:06 | מאת: מיכל...

ממש קשה!!!! לא נראה לי שמשמורת מלאה שלה זה הפתרון אם היא כזו. להפך. מה הקטע? ומדוע את חייבת להזמינה לשבועות? תזמיני את הבן עם הילדה ותאמרי לה שאם היא רוצה לבוא יש קוד התנהגות שאת מצפה ממנה! את המארחת! את הקובעת..לא מובן למה צריכים לפחד ממנה!!! ואי אפשר להוכיח אותה ולדרוש גט!! מה זה?? מסרבת גט?? הרצחת וגם ירשת? או שאני לא מבינה את הסיטואציה🤔

10/05/2021 | 22:16 | מאת: חטוליטוש

מיכלי לא הזמנתי אותה היא תגיע מפני שהם עדיין לא גרושים אני לא פוחדת ממנה ממש לא פשוט לא נעים להיות בחברתה ואני מדהרת בעדינות ולגבי השאר לגט מחכים כבר שנה פלוס והרב שלו נותן לו הוראות מה לעשות אסור לי להתערב חמסין לי בנשמה חטולית

הי חטולית, ואוו, כמה שזה קשה... לבי אתך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית