בסופש הרגשתי רע.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2021 | 21:49 | מאת: -חנה

רע מאד. לא הצלחתי לקום מהמיטה. וכאב לי הראש והייתה לי סחרחורות.. אבל לא הצלחתי להקים את עצמי כדי לשתות מים .. או בכלל לזוז הצלחתי להביא את עצמי להתכתב בצ'אט של ער"ן ורציתי להצליח להקים את עצמי כי ידעתי שככל שאהיה שם יותר, עם כל המחשבות והתחושות והייאוש, יהיה לי עוד יותר קשה לצאת מזה. תוך כדי השיחה עם ערן , חברה הגיעה אליי הביתה ודפקה... ( היא ידעה שאני בבית ולא הגבתי לה להודעות ולטלפון הרבה זמן והיא דאגה..) התלבטתי אם אני מסוגלת לפתוח לה את הדלת שתיכנס ואם אני מסוגלת שהיא בכלל תבוא לדבר איתי.. ופתחתי לה והיא היתה איתי כמה שעות. אבל אחכ שוב נכנסתי למיטה עד שהצלחתי לצאת ולאט לאט לחזור לעצמי. עכשיו קשה לי לחשוב ולהבין מה קרה אני ידועת לומר מה גרם לי להיכנס למיטה ומה היה לי קשה. אבל הרבה מאד שנים לא הרגשתי את התחושות האלו בצורה ככ חזקה ולקינוח סיימתי לקרוא ספר שבסופו אחת הדמויות מתאבדת ותולה את עצמה בכזו פשטות אחרי טראומה שהיא עברה כדי להפסיק את הסבל שלה .. מזל שכבר הייתי במצב יותר טוב, מצד שני במצב שבו הייתי לא הייתי מצליחה לקורא ספר

10/05/2021 | 19:53 | מאת: חטוליטוש

היי חנה נשמע שהיית באמת במצב נפשי קשה אם הגעת להכנס למיטה כל השעות האלה ומצד שני אולי זה בדיוק מה שהגוף שלך היה צריך רק מנוחה והמון שקט כמה טוב לשמוע שהתאוששת ואת בסדר עכשיו חטולית

הי חנה, סופ"ש קשה. אני שמח שהתאוששת ממנו. אודי

10/05/2021 | 23:49 | מאת: לורן.

ראשית ממש מצטערת לשמוע שכך הרגשת בסופ״ש,זה קשה לשמוע,מזכיר לי כמה רגעים כאלו בחיי. וטוב לשמוע שאת בקצת יותר טוב . הצ׳אט של ער״ן זה מעולה , הם עוזרים לי ברגעים ממש קשים שאני מרגישה לבד וחייבת מענה בדחיפות.. גאה בך שניסית ושרצית לעזור לעצמך ולהקים את עצמך . מדהימה. באמת. הספר נשמע לי קצת מכביד על כל העניינים:( מקווה שאת בסדר כרגע

12/05/2021 | 13:24 | מאת: -חנה

תודה יקרה! איך את מרגישה?

12/05/2021 | 13:26 | מאת: -חנה

איזו מותק את! שימחת אותי(: פעם הייתי מלא בצאט של ערן אבל לפחות 6-7 שנים כבר לא.. זה היה קצת משונה לחזור לזה אבל עזר לי קצת.. את הספר רק סיימתי בשבת.. הוא יפה בעייני. פשוט כשהיא מתאבדת היה לי קצת קשה להכיל את זה.. אני הרבה יותר טוב עכשיו.. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית