חנה יקרה....אני מרגישה שאת ממש כמו שהייתי ......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2021 | 21:33 | מאת: מיכל...

כל כך מבינה אותך לגבי הצורך . גם אני חיפשתי בזמנו עליה, על ילדיה וכו'. הרגשתי תלויה בה. התעסקתי בה. אהבתי את מה שאודי כתב ההתעסקות עוברת אלייך..מי שחשוב פה זו את!!! היום אני יכולה לומר שההתעסקות בי הפכה להרבה יותר רלוונטית מתמיד. זה יבוא! את תראי.... זה קשה..אני מבינה- הייתי במקום הזה. חשבי על עצמך. מה יעזור לך? את אדם נפרד ממנה. תני לעצמך להעזר אך גם לקחת מהטיפול דברים שהיא אומרת ולשאת אותם איתך עד שיהפכו לשלך..בסוף את תביני את כוונתי...בהצלחה❤🤗

חנה, אני מצטרף ומחזק את דבריה של מיכל. אודי

12/05/2021 | 13:17 | מאת: -חנה

תודה מיכל,( וגם אודי) (: על הדברים.. אני מבינה מה שאת אומרת מיכל, לפעמים אני מצליחה לא להיות עסוקה בה אבל הצורך שלי בה גדול מדי וממלא את המחשבות והראש שלי יותר ממה שהייתי רוצה וטוב בשבילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית