מה אני יכולה לעשות?....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/05/2021 | 10:27 | מאת: -חנה

מרגישה קצת כמו ילדה שצריכה וצריכה... אבל אווף, עבר כבר שבוע מאז שנפגשנו ועוד שבוע לחכות. לא רוצה ולא יכולה... זה הרבה יותר מדי ממה שאני מסוגלת. יחסים לא סימטריים וכן אני יודעת שהיא לא יכולה ושעדיין אני חשובה לה אבל זה לא עוזר לי להצליח להעביר את הזמן. ואני רוצה לשלוח לה הודעה, או מייל משו קטן שלפחות ארגיש קרובה אליה.. כי מה זה משנה אם אני לא שולחת לה זה לא אומר שהצלחתי להסתדר בלעדיה זה רק אומר שאני עושה דברים אחרים לא טובים כדי לא לשלוח לה הודעה. אז אני נכנסת לווטסאפ ומחכה לראות שהיא מחוברת וזה מרגיש לי קצת קרוב. או קוראת הודעות שלנו או מחפשת עליה או על המשפחה שלה דברים בגוגל.. אז למה הודעה זה כזה לא טוב? הבעיה בהודעה שאני רוצה עוד ועוד... ואחת לא בהכרח תספק אותי. אבל גם לחפש אותה זה לא טוב וגורם לי להתעסק בה . ואיך אני יכולה לא להתעסק בה?! זה לא מבחירה, זה פשוט קורה לא מרגישה שיכולה לשלוט במחשבות של צריכה אותה ורוצה אותה . ובמחשבות עליה והתעסקות בה

הי חנה, את זקוקה לה, אבל זה מתערבב אצלך עם ההרגשה שאת תלויה בה, ולא יכולה בלעדיה. את ההתעסקות והמחשבות עליה ובה את תחליפי במהלך הזמן במחשבות ובהתעסקות בך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית