היא לא יכולה להיפגש איתי מחר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/05/2021 | 20:47 | מאת: -חנה

וכשדיברנו על זה אמרתי לה שלא אכפת ממני והיא אמרה שהיא באמת לא יכולה להיפגש ושאין לה אפשרות וגם אכפת לה ממני. אבל, עכשיו עולות לי רק מחשבות שלא אכפת לה ממני בכלל .. כי אם כן היא היתה מוצאת לי זמן. אז בכלל לא אכפת לה והיא לא אוהבת אותי ואני לבד... אווף.

הי חנה, נסי לחשוב על עוד אפשרות חוץ מזו שאת חושבת עליה. כשיהיו לך 2 אפשרויות, דברים יוכלו להתחיל להראות אחרת, אולי. אודי

04/05/2021 | 09:21 | מאת: -חנה

ברור שאני יכולה לחשוב על עוד אפשרויות.. אבל יש אחת שממלאה את המחשבות שלי .. אודי אתה חושב שיש לנו שליטה על המחשבות והרגשות שלנו?...

05/05/2021 | 10:44 | מאת: סוריקטה

הי חנה, כן. אפשר להשיג שליטה הדרגתית על מחשבות ורגשות ובשינוי מאזנים. תוך הכרת האזורים השונים בנו, הנטייה האוטומטית ולקיחת אחריות (/אינטגרציה). בעבודה קשה בדרך כלל. וגם אומץ. שלך, סוריקטה

12/05/2021 | 10:36 | מאת: -חנה

תודה יקירה זה משהו שמאד מעסיק אותי כמה ומה אני יכולה לעשות בנוגע לרגשות שעולים בי אוטומטית...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית