אני בהלם מעצמי אבל ממשיכה עם האימפולסיביות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/04/2021 | 15:43 | מאת: רוני

קניתי לי כדורי שינה דרך האינטרנט)כאלו שמוכרים כדורי מירשם בשוק שחור כזה....

29/04/2021 | 13:27 | מאת: סוריקטה

אוי, רוני, נשמע ממש רע - הקול שמתרברב בזה... למה?! סוריקטה

29/04/2021 | 22:43 | מאת: רוני

לא קניתי בסוף. המוכר לא הגיע... מזל. המטפל שלי אמר שאם אני קונה הוא לא יוכל להיפגש איתי ....

רוני, זה לא הדרך ואבקש לעצור כאן את הכתיבה מהסוג הזה. אם צריך - פני למיון ולאשפוז. זה לא הוגן לשים את זה על משתתפי הפורום. אני רוצה להבהיר כאן גבול ברור: הודעות אובדניות לא יועלו, ואני מפנה אותן למשטרה לטיפול. אז בבקשה לעצור את זה כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית