לא מוצאת את עצמי.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/04/2021 | 13:38 | מאת: ינשוף

מרגישה שהלכתי לאיבוד... שאבדתי את עצמי... שלא מוצאת את עצמי באף מקום... שאין עוגן ואין במה לאחז.. אמא תמיד היתה שם .. אשליה של אמא... לא באמת היתה שם אבל היה דמות שיכלנו לקרוא בשם "אמא". עכשיו אין. אני לא מרגישה נוכחות בעולם. אני מרגישה שהלכתי לאיבוד ולא מצליחה לחזור מאיבוד...

29/04/2021 | 13:28 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, מקווה שתוכלי גם למצוא את ההקלה בתוך זה. ימים עצובים שלך סוריקטה

29/04/2021 | 20:39 | מאת: שירה2017

ינשוף יקרה קשה מאוד איך הנוכחות שלך בכל זאת נחווית דרך דמותה של אמא הנעדרת... אין לי מילים לנחם איתך שירה

הי ינשוף, זה לא שהלכת לאיבוד, איבדת. את חווה אובדן. אודי

05/05/2021 | 11:16 | מאת: -חנה

זה נשמע מאד קשה פתאום האין. מתחברת לתחושת האיבוד והחוסר אונים... מקווה שעוד תראי פה את המילים ושולחת חיבוק (אם מתאים.)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית