דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2021 | 22:02 | מאת: לורן.

בא לי לעזוב את הטיפול ולמות

הי לורן, תישארי, תחיי, ותביאי את התחושות הללו לטיפול. אני משער שיש להן סיבה. אודי

27/04/2021 | 23:19 | מאת: -חנה

כמה שאני מזדהה כאילו אני כתבתי את ההודעה ... זו לא פעם ראשונה שאני רואה שיש לנו דמיון בהודעות וכנראה גם בטיפול. מסכימה עם אודי, אצלי אני לרוב יודעת, לפחות מנסה לומר לעצמי שהתחושות הקשות לאט לאט דועכות. ברגע האמת זה לא משהו שקל לי להחזיק בראש.. מקווה שהוקל לך

28/04/2021 | 11:47 | מאת: חטוליטוש

לעזוב את הטיפול ....מוכר מאוד... אך אם תעזבי באמת לא תוכלי להמשיך את מה שאת באמת צריכה ... את המטרה שלשמה הגעת מהתחלה ..לטפל.. חשבי על דברים שעדיין לא סיימת לדבר עליהם בטיפול מרגישה שקשה לך מאוד עכשיו אולי זה רק גל שיעבור...סבלנות יפתי חיבוק עד אליך חטולית

28/04/2021 | 18:19 | מאת: סוריקטה

הי לורן, מאמינה שיש סיכוי שזה אומר שנגעת בנקודה שיש מה לעבוד עליה. בלב העניין. וזה אולי מפחיד. היי בטוב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית