בראש דופק שעון ולא מפסיק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/04/2021 | 14:07 | מאת: חטוליטוש

המוח מתרוקן לאט ממחשבות כאלו מחקתי אותם מעל לוח המוח הקודח שלי מחשבות קשות של חוסר יכולת תיפקודית גופנית ושכלית מזכיר לי את התקופה לפני שעברתי שבץ מוחי ואין לזה פיתרון רק לקחת עוד ועוד כדורים כמובן מהפסיכיאטרית .. נורא קשה לי לארגן את מה שאני רוצה לכתוב כותבת ומוחקת כל הזמן גם בגלל שכבר לא מאופסת ..ולא לקחתי שום חו ר שיקל עלי רק כדורים להרגעה שכבר גם אינח עוזרים אז תגעץידו לי בבקשה מה עוד צריכה לעשות כדי שאוכל לישון בלילות בלי להשתמש בחומרים אחרים . שאגב לא נוגעת בהם מהפחד נגעת ...נסעת כךא אומרים מיואשת עד קצות האצבעות ועד הקרקפת המאפירה שלי מה עושים ? אודי ? תעזרו לי.לחשוב כי כבר מותשת טוטאל חטולית

הי חטולית, אני מאוד ממליץ על הרפיה (מדיטציה, היפנוזה או מיינדפולנס) שיכולים לעזור לאזן את ההרגשה, ובוודאי להרדם. אודי

29/04/2021 | 05:47 | מאת: סוריקטה

את יודעת, חטולית, הזכרת את הימים שלפני האירוע המוחי, וחשבתי לי שדווקא אני מצליחה לראות את רהיטות מחשבתך. וזה טוב. ניסית אטמי אזניים ו/או רעש לבן? עם כל הכאב המכווץ שלך, יש גם הומור חינני. רק לומר, שמצליחה לראות את האזורים החזקים שלך ואת האור. סופשבוע נעים, שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית