היי אודי .....שבוע טוב...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/04/2021 | 14:01 | מאת: חטוליטוש

הלואי שהמוח שלי היה עובד צלול ומהיר כמוך אך לצערי זה ממש לא המצב ..אני אפילו לא מוצאת את המילים הנכונות כדי לתאר את הסיוט הזה את הלחץ הזה שנגרם לי בתהליך השיחזור מחדש של כל העולם שלי שלאט בהדרכה במשך שנים בניתי אותו ולא לבד תמיד עם עזרה מהצד..רק שכעת משכולם חזרו לעבודה המבורכת אין לאף אחד זמן לעזור לי לסדר את הכל חסרה... גם עד שהצלחתי למצוא כאן אץ המקום כדי שאוכל שוב להכנס לקח לי שעות וגם בכי של תסכולללל אווווף כמה החיים האלה קשים וגם כעת יש לי עדיין קשיים להכנס כי זה מהפלפון אין לי מחשב.. תודה על מילותיך ומקווה שתבין גם את הקשיים שלי ששום דבר אינו בא לי בקלות !! חטולית

הי חטולית, אני מבין את הקשיים ומבין גם שדברים באים מתוך מאבק וכמעט אף פעם לא בקלות. בכלל, אני פחות מאמין שדברים באים בקלות. אני מאמין במאמץ ובעבודה רצופה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית