הי......................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/04/2021 | 19:41 | מאת: שירה2017

הי כבר כמה ימים שאני חולה. לא משהו רציני, כמו הרבה אחרים שפעת של עונת מעבר. אבל המחלה מורידה אותי למטה, מציפה אותי בתחושות של חוסר אונים והרבה כעס, מעלה שאלות, מזמנת פלאשבקים ומעמיקה את העצב והבדידות. יש משהו שומר בשיגרה עם כל הקושי באינטנסיביות והחזקת החזית המתפקדת. כנראה שקצת קשה להיות באמצע. אני מוצפת רב הזמן, על סף בכי, ונדמה שאם מישהו היה מחבק אותי היו פורצים כל נהרות הבכי הכלואים. מצטערת שלא מגיבה כאן כמעט. קוראת. שלכם שירה

הי שירה, נשמע שאת מייחלת לדבר המשחרר הזה, שאולי יכול להתאפשר בקרוב. המשאלה לחיבוק נוגעת ללב. מקווה שיתאפשר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית