יום אחרון של שבעה היום...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/04/2021 | 11:45 | מאת: ינשוף

אמא נפטרה בעצמאות.. ישבתי שבעה... הרגיש לי נכון.. מחר קמים כבר... אני עדיין מתקשה לעכל... למרות הבושה על החדר בה אני גרה -הסכמתי שיבואו לנחם.. באו חברות מעבודה כך שכמעט כל יום הייתי עטופה עם אנשים שחבקו אותי באהבה ואכפטיות.... בקושי היה זמן לשקוע ולהשבר. אבל היום יום אחרון של שבעה אנשים לא הגיעו ואני חשה מצוקה גוברת בפנים ולא יודעת איך אצליח לאסוף אותנו ...

22/04/2021 | 22:19 | מאת: שירה2017

משתתפת בצערך ינשוף יקרה ובתוך השבעה נקודות של נחמה ואהבה. איתך שירה

הי ינשוף, תנחומיי, למרות המורכבות. זה טוב שיישבת שבעה, והקושי הוא מובן. אודי

23/04/2021 | 08:49 | מאת: רוני

חיבוק, יקרה. זה נשמע מורכב כל כך. טוב עשית, לדעתי ,שישבת שבעה. זה שלב חשוב באבל, גם אם מורכב כל כך. שלא תדעי עוד צער💕

26/04/2021 | 19:59 | מאת: חטוליטוש

ינזופית מתוקה ברוך דיין האמת כשהורה נפטר הכאב עצום בין אם היו יחסים טובים יותר או פחות באמת קשה אבי נפטר לפני כבר 11 וחצי שנים הוא לא גר בארץ ולא קרוב אלי אלה אצל אחי בחול .... ועדיין היה כואב מאוד כי לא יכולתי להיפרד ממנו ורק שמעתי את הלוייה בטלפון בבית עם חברות שבאו להיות איתי ללוות אותי... יודעת מה? כולן היו כאן ולא יכולתי להזיל דימעה אחת מול הכאב היום שהיה בפנים אחרי שכולן הלכו פרצתי בבכי כואב ובלתי מתנחם!! מבינה שהקשר עם אמא היה סבוך אך תלותי מאוד ובטוח שהיה קשה לשתיכן את אשה נבונה שרק את יודעת עם אילו כוחות נפשיים את אמורה לאסוף את עצמך ואת הקטנים עד שתתחילי להתעשת סומכת עליך יפה שלי מעבר לזאת אין לי עוד מה לומר חיבוק חם ואוהב יפה שלי חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית