אז זהו........... נגמר....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2021 | 20:33 | מאת: רוני

הודעתי בעבודה שאני לא מגיעה יותר. קוראים לזה הרס עצמי... זה מה שאני יכולה כרגע.

19/04/2021 | 13:55 | מאת: אביב 22

רוני לפעמים סוף זה התחלה של משהו חדש וירידה היא לצורך עלייה מאמינה שימצא בך הכוח לאחר המנוחה למצוא עבודה שתיתן לך כוחות ומשמעות מגיע לך אביב

הי רוני, אם זה מה שאת יכולה כרגע - מדוע זה הרס עצמי? אולי זו שמירה עצמית? אודי

21/04/2021 | 12:27 | מאת: אביב 22

תודה על המילים האלה כל כך מדוייק אמנם לרוני אבל ... אימצתי לתוכי , מה שאני יכולה ... רוני מקווה שגם את תאמצי את זה לתוכך כן זה מה שאת יכולה כרגע זמן למנוחה והבראה ....אתך אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית