אני מרגישה שוב שאני בדרך למטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2021 | 14:31 | מאת: רוני

אני יודעת שזה ככה. עליות וירידות. אבל הירידות קשות כל כך. לא מתפקדת בבית בכלללל. לא כאמא, לא כרעיה ולא כעצמי. יושבת שעות ובוהה. הראש מתפוצץ ממחשבות כל כך צפופות שאני לא מצליחה לשמוע או להבין משהו. רעש וצפיפות. זה מה שאני מרגישה. משום מה, לא מפחדת מהירידה הזאת. היא באה לי בזמן. מתאים לי להיתחפר עכשיו. עמוק עמוק במיטה.

19/04/2021 | 10:50 | מאת: חטוליתוש

היי רוני הוצאת לי את המילים מהפה ... מרגישה בדיוק כמוך עכשיו.. ובכל זאת מושיטה לך יד בואי החוצה אל תתחפרי יותר מידי הכל יעבור זה רק מן גל שכזה.. חטולית

הי רוני, זה בסדר לנוח, להתחפר קצת ולצאת עם כוחות מחוזקים, אם כי חוששני שלא לכך את מכוונת... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית