כואב לי... מאד מאד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2021 | 22:43 | מאת: -חנה

מה ציפיתי? שמשהו טוב יקרה..? אז כמו תמיד- ברור שלא!! כי למה שיהיה משו טוב בחיים שלי?! למה בכלל לקוות ולרצות ולנסות אם התוצאה היא כזו שאני נשארת כמו תמיד, שוב לבד ונפגעת. בכל אופן אני כבר לא רוצה כלום. הרי זה לא משנה כל מה שאני רוצה או מוכנה לנסות לא מוביל לכלום..וזה גורם לי להרגיש מושפלת ודפוקה. ולבכות ולהרגיש רע ולרצות לא להיות פשוט בעולם הזה.. כי כל דבר כזה הורס אותי.. וכואב לי יותר. הרבה יותר. ואני מספיק סובלת אז תוהה מה הטעם לסבול עוד. אין לי שום תקווה להאחז בה אם כל מה שאני לומדת ממה שאני מנסה לא מצליח... מה זה משנה בכלל מה אני עושה?! בכל מקרה מה שזה לא יהיה לא מצליח ורק גורם לכאב ולסבל. אז אני באמת שואלת את עצמי למה זה טוב.. זה רק מכאיב. ואחכ אני אמורה לעשות דברים שעושים לי טוב או פשוט לנסות לחיות כשהדבר היחיד שאני רוצה זה פשוט לא להיות ..ולהרפות מהעולם הזה

14/04/2021 | 15:06 | מאת: סוריקטה

חנה, הי, קוראת אותך, ואת נשמעת לי מתוסכלת, כועסת. מאד כועסת. רוצה להשמיד עדות לנסיונותייך. ניסיון מושכל הוא דבר טוב בדרך כלל. ואאמין שלא כל כולו כישלון. גם אינו כשלון אישי טוטאלי לחיים שלמים. ראיית השחורות המיואשת המוכרת. והאשמה. יש סיכוי שכל זה מתלווה דווקא לתחושת התקווה. מקווה שכבר יצאת קצת מהאזור שתיארת, למצב של יותר ראייה לוויינית, יותר בפרספקטיבה. הרשי לי להאמין שאת בסדר כמו שאת. ואולי הולך טוב יותר כשדווקא מרפים. לא בלחץ או כפייה. עצמאות שמח, ודרישת שלום, סוריקטה

14/04/2021 | 17:41 | מאת: חטוליתוש

חנה מתוקה כואב לקרא כמה רע לך כמה כואב לך ... לפעמים נכון לעשות משהו טוב אנחנו לעצמנו אם אין מישהו אחר שיעשה עבורנו ... אני לא מצליחה לעשות שום דבר טוב עבורי.. הלוואי שיכולתי לנהוג כמוך חיבוק חם אם מתאים לך בפתח כבר יום העצמאות כולי תקווה שכן תרגישי טןב חטולית

הי חנה, את נשמעת מאוכזבת מאוד. והאכזבה מובילה שוב לתחושה שאין שום יכולת או טעם לנסות. מקווה שהתחושה הזו תשתנה. אודי

21/04/2021 | 15:11 | מאת: -חנה

תודה סוריקטה יקרה עכשיו קצת התרחקתי מהמקום הזה, אבל עדיין כואב לי לחשוב על המקומות האלו ועל דברים אובייקטייבים שקיימים אצלי ואת חלקם יכולה לנסות לזוז או לנסות ואת חלקם לא ממש..

21/04/2021 | 15:13 | מאת: -חנה

תודה יקרה! תודה על המילים.. כן הצלחתי לצאת קצת וליהנות. וחיבוק לגמרי מתאים, תודה (:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית