אודי יקר, אני רואה גם את הפגמים וגם את הטוב.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2021 | 23:23 | מאת: מיכל...

אני רואה! ובטח שיש גם טוב..... מה שכן, יש לי חמלה כלפי הוריי, הרבה חמלה...כשצריך אני עוזרת, אני אהיה שם בשבילם..משהו שלא היה אגב בעבר, לא חמלתי, כעסתי והרבה..אני כבר לא שם! אבל..עדיין חסר ה"קשר" החזק,שיש בין הורה לילד...קשה לי להסביר. בטיפול עברתי דרך, ולכן היום אני בעמדה שונה ובכל זאת זה מורכב. ו...המטפלת מבינה כי היא גם מכירה את כל ה"סיפור"... מתלבטת אם שוב לחזור אליה לתקופה....נראה. בינתיים התפנה לה היום אז נפגשנו שוב וזה לא נגמר כי פתחתי שוב..וגם זה לא מסודר. היא תודיע לי אם יתפנה לה זמן לפגישה נוספת...

12/04/2021 | 18:53 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מה שפתחת מרגיש צורך להמשך דיבור גם בגלל שכיום הרגשות שלך לדעתי מפנים מקום להיכנס פנימה ועדיין לא יודעים את הדרך נראה לי שאת בכיוון הנכון.... בהצלחה חטולית

הי מיכל, זה יפה, היכולת לראות ולהחזיק תמונה שלמה, על כך צדדיה. אני מקווה שיסתדר, כך שיענה בדיוק על הצורך שלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית