עוד על אמא.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2021 | 22:11 | מאת: ינשוף

אלוקים נתן לנו את הזמן הזה שאמא גוססת לעכל ולהתחיל להתאבל אני לא כל כך מחוברת אני מרגישה שגם אני גוססת... ואותותו יהיה תורי להקבר הרבה לבד הרבה מחשבות אחים שלי שולחים תמונות של אמא כל פעם שמבקרים אצלה.. רואה אותה יותר ויותר נעלמת וגם אני נעלמת חשבתי שתמות בשבת אבל לא תוהה אם היא סובלת.. הרי כבר 4 ימים לא שותה ולא אוכלת ולא מקבלת נוזלים וגם לא תרופות. לפעמים אני חושבת שהייתי רוצה למות יחד איתה... אנחנו לבד בעולם אימא תמיד היתה התקווה אחרונה שלא נהיה לבד.. שתבוא להציל ועכשיו אין הצלה מנסה לדמיין בשביל הקטנים את אמא בשמיים שומרת עלינו אבל הם רוצים אותה במציאות. בגוף. אמא אמיתית. אני לא יודעת מה יהיה כאשר היא תמות- נגמרו לי המילים

12/04/2021 | 18:40 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי מה אוכל לומר לך כדי לתת לך עוד קצת אוויר ? לא יודעת .... עצוב מאוד שכך את מרגישה ... אבל...לך יש סיבות לחיות נכון שלחכות שמישהו ימות מאוד כואב הייתי שם ..זה טבעו של עולם יפתי עם כל הכאב שכרוך בכך...צר לי מאמי צר לי מאוד אוהבת חטולית

הי ינשוף, ימים קשים מאד הם ימי הציפייה לסוף. מבלבלים ועצובים. אודי

14/04/2021 | 08:02 | מאת: ינשוף

תודה חטוליתוש ואודי על המילים. כך מרגישים קצת פחות לבד עם הכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית