לא מחייב תגובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 19:53 | מאת: Jacki

הימים עוברים ו / יהונתן גפן "הימים עוברים ו בכל יום קורה רק דבר אחד רע וזה מחוץ לאסונות הגדולים הימים עוברים ו בכל יום אדם בגילך יושב בכורסא שלו ומחכה למה הימים עוברים ו בכל לילה נחלם רק סיוט אחד וזה מחוץ לסיוט הגדול המתרחש מסביבך הימים עוברים ו בכל שיר אתה חייב לשרוד ולרקוד לפחות עד לשיר הבא הימים עוברים ו גם אתה " . . . . . דיבר אליי . . . . . .

13/06/2001 | 23:54 | מאת: טלי וינברגר

זה שיר שריקי גל מבצעת אותו. נכון?

14/06/2001 | 00:56 | מאת: polly

איש כותב מכתב ברור שחייו אנים ברורים עכשיו יום חדש נראה ישן ואם מתים עדיף למות בסתיו על המרפסת איש עשיר תוהה אם הירח למכירה בבית מלון קומה מליון נראה שהם לוקחים ת'משימה ברגע שיתנו פקודה הם יברחו רחוק מהסופה... אלוהים תופש שכבר הרבה זמן הוא לא נתן קפיצה בסוף הרי כולם מתים ואם מתים עדיף למות ב ס ת י ו. . .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית