אני ממש סובלת בעבודה שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/04/2021 | 06:29 | מאת: רוני

פעם היה לי תפקיד ,הייתי בעשייה ונהנתי. לאט לאט בהשפעת הדיכאון, הכל נעלם. אני סובלת שם בכליום שאני הולכת. רק מחכה שייגמר. שונאת את העבודה שלי וכלואה בה... לא מוצאת שום דבר אחר,)אני המצב כזה, שגם אני לא הייתי מקבלת אותי לעבוד...( אין מוצא

05/04/2021 | 12:05 | מאת: חטוליתוש

היי רוני ימים של דכאון יחלפו גם מקווה שבקרוב נסי למצוא לפחות דבר אחד שאולי כן יכול לשמח אותך אפילו מישהו אולי אחיין קטן או.. חטולית

05/04/2021 | 22:23 | מאת: מיכל...

היי רוני. אמרת שויתרת על 2 תפקידים..יש מצב לחזור למשהו מזה שאת כן אוהבת?

הי רוני, כנקטות התחלה, הייתי מציע להגדיר היכן את יכולה להשפיע ולנווט את הספינה הזו 'אני בעבודה'. מה דרגות החופש שלך ואילו אפשרויות בחירה יש לך (חלק - דברים שאפשר לעשות, חלק - דברים שדורשים שינוי פנימי). זה עשוי להקטין את חוויית חוסר האונים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית