אני חושבת שמתחיל הסוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/04/2021 | 16:18 | מאת: רוני

נראה לי שעברתי שלב. אחרי הפגישה שהיתה עם אחי,שפגע בי,משהו בי מרגיש יותר שלו. גם עם הכדורים אני מרגישה די מאוזנת. מתלבטת אם זה סימן לסיים את הטיפול או שזה תעתוע. יכול להיות שזה פשוט תקופה יותר טובה,אבל כמו שאני יודעת- הנפילות מגיעות...הפסיכיאטר שלי אמר לי פעם שפוסט טראומה מצריכה טיפול לכל החיים. לפעמים זה עבודה ,לפעמים תחזוקה שוטפת. נראה לכם שזה באמת ככה? אני אצל המטפל הזה כבר עשר שנים!!

הי רוני, קודם כל - זו אחלה תחושה, מעבר השלב. שנית - אל תמהרי. וגם אם רוצים לבדוק סיום (או הפוגה) - כדאי בהדרגה ותוך בדיקה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית