חג שעוד לא נגמר......... ופה שקט שלפני הסערה??? מה איתכן??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/04/2021 | 14:21 | מאת: מיכל...

אודי יקר, החג עוד לא נגמר...מחכה שיגמר. אין לי כח יותר. איך אסביר??? זה חג מתיש. מעייף.... המון בישולים וכמעט ואין מה לאכול נורמאלי ..אבל מי שלא בתוך זה לא ממש מבין למה אסור לאכול מלא דברים(קטניות) אז מעייף טוב אולי היה קצת ..בין המעייף מתיש ;)ואוכלת סתם דברים משמינים ולא מזינים....בלי הסבר. אני מותשת נפשית בנוסף על הפיזי ולא מצליחה להתאושש...עייפה כל הזמן. ישנה צהריים וקמה עייפה...לא ממש יודעת מה יש לי. לא מתאוששת מהעייפות. למה זה קורה? אין לי מושג. לא מתחשק לי כלום.. לא יצאנו לטייל. הפקקים היו התירוץ שלי... האם מדוכאת? לא יודעת.לא מבינה אותי. בלי חשק, הכל כזה סתמי...ומעייף כמו זקנה בת מאה.. חג שמח לך ולכלם.

הי מיכל, חגים בכלל, אינם דבר פשוט, ופסח במיוחד. נסי 'לקחת' את סוף השבוע כמעין מעבר בין סיום החג לחזרה לשיגרה (ושעדיין יש בו חופש שמאפשר לנוח ולאסוף כוחות).

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית