מישהו יודע איפה אינג'ל?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 19:23 | מאת: שרה

אנג'ל נעלמת לנו ואני קצת מודאגת. תשמיעי קול, לא חייבת לכתוב הרבה, רק תראי סימן חיים למקרה שאת צריכה, אני שולחת לך חיבוק גדול גדול

13/06/2001 | 19:48 | מאת: Jacki

אולי באמת תשמיעי קול...?! ואני שולח נשיקות בדואר אוויר... תגידי לי אם הם הגיעו. ממני. נ.ס מיייל בדרך!!!!!!

13/06/2001 | 20:06 | מאת: אביב

היי אנג'ל, אם את קוראת לפחות, אז גם אני מ-ו-ד-א-ג-ת, מקווה שאת סתם עסוקה, או שהמחשב התקלקל, אבל איכשהוא לא נראה לי... אז השאירי סימן, אות חיים, לא צריך הרבה, רק "היי, אני פה.." וזה מספיק. שלך אביב

13/06/2001 | 23:59 | מאת: טלי וינברגר

חבר'ה, כל הכבוד על הדאגה. אתם באמת חברים טובים. אני מקווה שבימים הקרובים אנג'ל תשוב אלינו, בריאה וחזקה. ועד אז, אני שולחת לה איחולי החלמה מהירה, ואם אפשר...כוס תה חם (אפילו בלי סוכר...איך שאת אוהבת) :) טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית