הי אודי..............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/04/2021 | 07:46 | מאת: שירה2017

הי אודי, מה שלומך? אני באה בלי הרבה מילים, אבל די שומם פה ותמיד קיים הפחד שאם לא נבוא לא יהיה. שאם לא אבוא לא יהיה. גם בפסח הזה לא יצאתי ממצרים. חירות נפשית היא עניין לא פעוט, אולי אפילו מילה נכונה יותר מאושר. שירה

01/04/2021 | 19:42 | מאת: חטוליתוש

נכון המקום שומם כולן מסוגרות בתוך עצמן כל אחת עם מה שכואב לה כמוני כבר כתבתי לפני החג למה החג הזה קשה לי ולא רוצה להזכיר שוב את מה שעברתי בזמנו בבית הרוחות זה עדיין שם ....לצערי חיבוק עוטף יפתי חטולית

הי שירה, חירות נפשית היא עניין מורכב ביותר, ובעיניי - מדוייקת יותר מאושר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית