לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 19:12 | מאת: אור

האם לוסטרל עדיף בטיפול בדיכאון על פני פרוזק והאם בכלל כדורים מסוג זה מסייעים במצב של מחשבות כפיתיות תודה

13/06/2001 | 22:07 | מאת: Jacki

היי אור, אולי כדאי שתפנה ת'שאלה לפסיכיאטר. אפרופו פסיכיאטרים....מחר יתקבל בברכה אצלנו פסיכיאטר חדש לפורום... דר' עמי אבני. ובנוסף, אני אשמח לדעת מעט על פרוזאק... יום נעים לך, אור!

15/06/2001 | 06:30 | מאת: דר' עמי אבני

אור שלום א. כל הכדורים עוזרים בהצלחה דומה אולם בהחלט יתכן שמה שעוזר לאחד לא עוזר לאחר ולהיפך ב. יכולים - לרוב יש צורך במנון גבוה יותר בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית