עץ כזה ....למי שרוצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2021 | 08:07 | מאת: אביב 22

הי כולם קראתי אותכם כולכם שולחת חיבוק עוטף לכל אחד מכם .... עכשיו שקט ואני כאן באתי לאחל ימים קלים ימים מלאי כוחות...ואין לי כוחות למילים נדושות ,אבל תבחרו את החירויות שלכם .. אין לי ספק שכולם יכולים . אודי ,רק להגיד לך תודה באמת למרות שכבר אמרתי ... תודה שאתה כאן תודה שאתה חלק עוגן במסע הזה של החיים שלי . ולמה עץ כזה למי שרוצה כי האמת רציתי להתחבא מתחת לאחד העצים. ואז הבנתי שבטוח בימים כאלה יש עוד כמוני ....אז זה עץ כזה שאפשר להנכיח את עצמיינו ...בשקט תהיו טובים לעצמכם תהיו טובים לאחרים ....לא חשוב מאיזה צד מרוחה החמאה תבחרו בצד הזה .. חיבוק וחג שמח

25/03/2021 | 15:16 | מאת: -חנה

הי אביב יקרה! אהבתי מאד את האיחול שלך בסוף... חג שמח (:

25/03/2021 | 15:51 | מאת: מיכל...

מהממת שאת!!!! אהבתי את הסוף של דברייך. חג שמח יקרה❤🤗

25/03/2021 | 19:53 | מאת: חטוליתוש

אביבוש בחרתי בחיבור שלך לחג שמח אהובה שגם לף חהיה חג שמח וחיבוק ענק לך חטולית

25/03/2021 | 21:03 | מאת: שירה2017

אביב יקרה, אין לי הרבה מילים ויש כל כך הרבה, תודה על העץ שפתחת מאחלת לך חג שמח שלך שירה

הי אביב, חג שמח, ומהצד הנכון :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית