לבד, חג ומה שביניהם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/03/2021 | 16:27 | מאת: -חנה

לא אסע להיות עם המשפחה בחג ( אם אפשר לקרוא להם משפחה..) ככל הנראה אהיה בביתי (לבד), כשחלק מהשבת וחג אלך לחברה. מדי פעם עולות לי דמעות ומחשבות לגבי הבחירה הזו. מצד אחד זה מעלה את כל התחושות לגבי עצמי, לגבי המשפחה (שאני לא אוהבת), למציאות של החיים שלי שבה אני לבד, ומצד שני מנסה לומר לעצמי שזה בסהכ חג ויעבור. ולנסות לגרום לו לעבור בטוב עד כמה שאוכל.

25/03/2021 | 06:32 | מאת: מיכל...

היי חנה, את מבינה שזו בחירה שלך..וואו... עצוב לבד וטוב שיש חברות. מקווה שיהיה לך טוב עם החברות שזו גם בחירה ;) חג שמח!

25/03/2021 | 07:53 | מאת: רוני

חנה יקרה!מקווה שתהנה ותנוחי בלבד. שיהיה לך טוב ושתצליחי להשלים עם המצב ולקבל אותו בזרועות פתוחות. חג שמח!!!

25/03/2021 | 15:05 | מאת: -חנה

תודה רוני ומיכל קשה כשהמחשבות והרגשות משתנים ככ הרבה בימים האחרונים.. תודה יקירותיי!

הי חנה, זו בחירה לא קלה, אבל אני משער שהיא הנכונה עבורך. מקווה שיעבור הכי טוב שאפשר! חג שמח, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית