אביב יקרה שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 17:19 | מאת: מישהי

התגעגעתי אז באתי...(חסרה לכם אידיוטית?) פשוט יום מעצבן: אין לי כוח ללמוד, בקושי היה לי כוח לעבוד... ואת חסרה לי. מה שלומך? איך מצב הרוח? אני מקווה שהיום עובר טוב, בעבודה ובכלל. אם את כאן, אנא כתבי לי משהו, אפילו קטן: איכשהו את תמיד מצליחה לשפר את מצב הרוח... אוהבת, מישהי

13/06/2001 | 20:02 | מאת: אביב

היי מישהי מיוחדת, מצטערת שקצת באיחור, אבל לא הייתי ליד המחשב.. אבל עכשיו חזרתי והנה אני כותבת משהו קטן.. אדיוטית ? למחוק מהלקסיקון ומיד, אני יודעת כבר שאת לא.. לא תוכלי לעבוד עלי ולא לשטות בי, נכוויתי.. :-)) יום מעצבן ? לכולנו יש כאלה, והנה כבר לילה, ומיד נגמר ומחר מתחיל עוד יום חדש, בתקוה טוב ופחות עמוס מהיום, וחוסר הכוחות של היום ישתלם מחר, יהיה לך כפול גם בשביל היום וגם בשביל מחר, ואולי אפילו יותר, כי אני שולחת לך גם קצת ממני, אז בכלל הרווחת מכל הענין. ומה עוד אני יכולה לשלוח לך ? בלון עם המון סמיילי מחייכים, שיפיגו את העצבנות, שק מלא כוחות כבר בדרך, אופטימיות לגבי מחר כבר שוגרה, אה.. כן.. נזכרתי.. גם חיבוק חזק.. אז אוהבת, שלך אביב.

13/06/2001 | 20:28 | מאת: אביב

היי לך שוב, קיבלתי את ההוראות !!! יש !!! עכשיו אני יודעת איך.. עוד נדבר... שלך אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית