אודי יקר וכולן.............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2021 | 20:50 | מאת: מיכל...

השיר אודי, התאים ממש!, תודה. אין מילים..בדרך כלל כותבת מילים, ממלאה שורות ומשפטים. הפעם דממה דקה...... תודה שאפשר פה לכתוב ולהכיל .... מרגישה שדורשים ממני להכיל מישהיא רעה שהיא "מסכנה" שצריך לרחם עליה כי עברה קשיים וקשה לה אז לא מעבירים אותה ומשאירים אותה אבל רע לי איתה... שנה הבאה אני אעזוב. אי אפשר באמצע שנה וגם היא לא תלך כי מרחמים עליה..אז אני אלך....אוףףףףף פשוט רעה שלא מבינים שהיא כל כך רעה כלפיי...שהיא מטאטא אותי מתחת לשטיח..שרוצה שאעלם שיראו רק אותה ושאני "אפס מאופס"...מתייחסת אליי כאילו אני הרעה, הלא בסדר...וממני דורשים להבין ולהכיל אותה. זה קשה...איך???? היא מקנאה והקנאה גורמת לרוע הזה שלה כלפיי...היא מתמסכנת.. ו...אוףףףף. למה אני נחמדה אליה בכל זאת??? למה אני מנסה??? לשם מה??? הגיעו מילים...הנה. אני נחמדה גם למי שרע אליי..למה אודי??? ממה זה נובע? למה אני לא מסוגלת לומר לה???

15/03/2021 | 06:20 | מאת: סוריקטה

הי יקירתי, רשמתי לך למטה תגובה בהקשר. גם את עברת ועוברת קשיים ומהמורות. חשבתי גם שאולי לא פשוט כאשר מישהו מנופף בדגל האומללות וטוען לבלעדיות, ובך נוצרת תחושה של גימוד עניינך שלך. משהו יוצא מאיזון. בהמשך להודעותיך האחרות, בזמן האחרון ולאורך התקופה - התוכלי לאפשר לעצמך מרחב? שלך, סוריקטה

15/03/2021 | 12:57 | מאת: חטוליתוש

גם אני אהבתי את השחר שאודי השאיר כאן עבורך יהודה פוליקר חביב גם עליי יפה שלי ההיא דוחפת אותך החוצה רוצה את מקומך ..ממש מסכנה .. איפה את שמה את עצמך ? איפה המקום שלך ? היא דוחפת תדחפי בחזרה למה את צריכה לברוח ולעבור למקום אחר? תהי יותר תקיפה על המקום שלל !!! הנחמדות שלך גם צריכה גבולות ! חיבוק ענק עד אליך חטולית

15/03/2021 | 19:26 | מאת: מיכל...

חטולית יקרה... זה לא פשוט עבורי. מעדיפה לעבור ושהיא תשאר. כבר לא מעניין אותי... העיקר שתרד ממני...

הי מיכל, אפשר לנסות ולראות בזה מעין 'שיעור': אולי המטרה היא שתצליחי להגיד בלי הצורך להתנחמד. להעמיד גבולות ולהגן על מה ששלך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית