בוקר אור שבוע טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2021 | 05:22 | מאת: סוריקטה

הי אנשים יפים, רשמתי כאן בשישי מילים שעל פי רוב מאפיינות את מצבי בסופי שבוע, ולקראת הלילות. את היומיום וזמני הפעילות והיותי בתנועה (אמנם לא חדשה) בדרך כלל פחות מאפיינות התחושות והרגשות האפלים והשבורים של הבדידות. כאן משתמשים במילים פיצול או ניתוק. תפיסת מרחק. ביומיום, בדרך כלל, אני מתקשרת, מדברת, ומאד חברתית. כשיש גלישה של שבר לתוך פרקי הזמן האלו - נראה שהמצב מחמיר. הייאוש מתנקז אל תוך הלילה וסופי השבוע, וכנראה שחשוב שיהיה גם להם מקום. כמה? באמת שאלה טובה. ולכן, ובהמשך לתגובתך, אודי בעניין התנועה וגם ניסיון להקטנת הסבל - חשבתי על טיפול הורמונלי לנשים בגילי. קבעתי שיחת ייעוץ עם רופא בתחום, כדי לבחון את העניין מעט יותר מקרוב. סיוע שאינו בשיחות נפש דווקא, כי אם קונקרטי לבעיות השינה, כאבי שרירים, מצבי רוח, גלי חום. זוכרת חלקיות, זוכרת שתיתכנה תופעות לוואי, זוכרת סבלנות ולבדוק איך כף המאזנים. רעיון שהגיתי בו כבר כמה שנים. את האישור לנסות לבחון (תוצאה של בדיקות) קיבלתי די לאחרונה. החווייה תאמר את דברה, כנראה. אז זוהי, בינתיים, תשובה למה עושים עם זה. לכאן לקחתי בינתיים. ויש עוד - הכסף יוכל לשמש לעניינים חשובים מאד אחרים. שבוע טוב, סוריקטה

14/03/2021 | 17:53 | מאת: מיכל...

היי יקרה, בהחלט טוב לטפל גם דרך תחומים אחרים. ולגבי הכסף של הטיפול חשבתי בול כמוך 🙄ילך למטרות טובות אחרות לא פחות. למרות שטיפול זה לא במקום לטפל פיזית. אבל כדאי גם לבדוק אפשרויות נוספות.... אני קצת יותר טוב. עדיין בשקיעה... וגם אצלי הלילות קשים יותר מהימים...בהצלחה יקרה בדרכך למצוא תשובות. אשמח לשמוע. כי גם לי החלו תופעות מעצבנות..

15/03/2021 | 12:43 | מאת: חטוליתוש

יום טוב לך סוריקטה יפה שלי דברים רבים טעונים בדיקה מקווה שהכל יתחיל להסתדר לך גם עם בעיות השינה שגם אצלי אינן מסודרות ולא בטוחה שאצלי זה ענין של הורמונלי אבל....אלמד ממך באם זה עוזר או לא...למען האמת מעולם לא פניתי לבירור בתחום הזה מאחר וכבר נותחתי והוצאו ממני כל איברי הרביה לפני שנים אולי באמת כדאי גם לי לבדוק... לגבי שאר הדברים שכתבת כאבים וכו..מקווה שימצא פיתרון כי זה ממש עינוי.. חיבוק ענק יפה שלי ונקווה לבשורות טובות חטולית

הי סוריקטה, זו בהחלט תנועה. וגם הפסקה וחופש הם תנועה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית