הכל חנוק בפנים ...... ט.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/03/2021 | 11:34 | מאת: ינשוף

בת שלי עברה אונס קבוצתי. אני לא מצליחה להרגיש כלום. אני רק רוצה להניח את זה כאן. זה מרגיש שאני הולכת למות.

הי ינשוף, זה נורא. בלתי נתפס כמה שזה קשה. לבי אתכן, אודי

08/03/2021 | 22:50 | מאת: אביב 22

צועקת צעקה לשמים מתחננת למעט שלווה לך ולביתך חיבוק עוטף ומגן

10/03/2021 | 14:07 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי כמה קשה ומחניק הלב צועק הצילו דיייי כבר עד מתי ? פשוט בלתי נתפס כמה כאב.. איתך בלב ובנשמה עם חיבוק ענק יפה שלי ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ תהי חזקה היא הכי זקוקה לך עכשיו חטולית

11/03/2021 | 05:57 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, הלם של מילים. נורא. מזעזע. איתך, סוריקטה

14/03/2021 | 07:10 | מאת: שירה2017

ינשוף יקרה אין מילים...כמה נורא. השמים נופלים. לא יכולה חהרגיש במקרים כאלה שומר עלייך .. החזיקי מעמד... איתך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית