מראה מקום........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/03/2021 | 08:29 | מאת: שירה2017

נכון שכבר נסגר הפורום אבל השאלה נותרה פתוחה. אודי, לא מצאתי היכן לא הגבתי להודעה שלך ובכלל נדמה שלרב התגובה שלך סוגרת שאלה ואינך מופיע בשירשורים נוספים באותו עץ. ואודי, תמיד אני מצפה לתגובות שלך. סופש נעים שירה

הי שירה, אחת מההודעות האחרונות שלך, איני זוכר בדיוק. משהו בדינמיקה הרגיש לי כמבקש לתפוס מרחק. אודי

11/03/2021 | 06:10 | מאת: סוריקטה

הי אודי, הי שירה, נכמר לבי. מאד. הייתי רוצה להאמין שיש חלק שמאד מבקש קרבה, ובמקביל וצמוד אליו חלק שיהדוף למרחק אין קץ. לעתים - כמה יותר יבקש קרבה, כך ילך יותר לאחור ויסתתר ואולי אפילו יתקוף. מזמין צרות, מתיש משהו, סוג של מלכוד שגוי. מוכר ועגום. ואולי זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו בכתיבת הודעה על עץ ותיק. נוכחות נחבאת. סוריקטה

11/03/2021 | 18:05 | מאת: שירה2017

ראיתי חיכיתי לך הכל מפורק כל כך תודה שאת שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית