היי אודי וכולן!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2021 | 19:41 | מאת: -חנה

קוראת פה מדי פעם... אמנם מרחוק אבל עדיין פה. אודי שמעתי את שני הפודקאסטים שלך והיה משו אחר לשמוע את קולך... תודה על השיתוף.

הי חנה, תודה! אודי

07/03/2021 | 15:05 | מאת: חטוליתוש

היי חנה איפה שמעת עוד פודקאסט של אודי גמני רוצה לשמוע חטולית

08/03/2021 | 18:51 | מאת: סוריקטה

ניתן לשמוע באותו לינק שאודי כבר הניח כאן https://anchor.fm/udi-bonshtein/episodes/1-eqvs78 אודי, 1. אני מדמיינת שיש לך אולפן משלך, שאפשר את כל זה. להיט. 2. ראיתי את האלתור ביו טיוב מאתמול (!) 'פרויד אמר'. וואלה מגניב! חתיכת חשיפה סוריקטה

10/03/2021 | 14:08 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי תודה מתוקה נכנסתי ושמעתי היה נהדר אוהבת אותך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית