אז גם אני ממשיכה את 'דברים שהפסי' לא יאמר והמטופל לא יאמר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2021 | 05:38 | מאת: סוריקטה

הי אודי, הקשבתי לפודקאסט הפתיחה הראשוני, והתעוררו בי, מן הסתם, מחשבות. סוריקטה חושבת מידי לפעמים. עד כדי כך שצריך איכשהו לכבות את המוח בלילה, כי הוא פחות מסכים בעצמו. היו דברים שחשבתי שלא אומר או אעשה לעולם. חלקם כן נאמרו. בבושה או חרדה, אבל נאמרו. חלקם לא. כלומר, לא באופן ישיר. גם לא פה. ולא בשום מקום. רוב הפעמים דיברתי על ולא התנהגתי את. עדיין חשבתי לי, שיש דברים די בסיסיים ו'מקובלים' שלא קרו - למשל - חוסר היכולת שלי להתקשר ולשוחח איתו בטלפון. למשל, לא בכיתי. זה לבינתיים, סוריקטה

הי סוריקטה, בעיניי, היכולת לזהות מהו החלק המאוד פרטי, שלא יחשף - חשוב גם הוא ולא פחות חיוני מהצורך לחלוק ולחשוף. אודי

02/03/2021 | 05:24 | מאת: סוריקטה

תודה, אודי. ממתינה לשמוע את קטעי ההמשך, וברשותך, יש סיכוי טוב שיהיה לסוריקטה הדעתנית מה לומר :-) אגב, (האגב, כן, הוא על פי רוב הנקודה להתמקד עליה) - אני שומעת גם פודקסטים, קטעי וידאו וקוראת טקסטים של איש הטיפולים שהיה. אפרופו חשיפה של המטפלים. כן, בסוף גם הוא הגיע להראות קצת. הרבה יתר מבעבר, בראשית דרכו. מאז גם חלה התפתחות בעולם התקשורת והאינטרט. אשתף שמרגישה קצת מציצנית גם כאשר אני מוזמנת (גם כאן וגם שם הוזמנתי, ולא דחפתי את האף מיזמתי), ופחות נוח לי. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית