אודי בנות יקרות.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2021 | 12:44 | מאת: מיכל...

קראתי אתכן... לא אתייחס ספציפית אך אומר שקראתי ומקווה שיהיה לכן רק טוב. ושתועילו אחת לשנה בתשובותיכן... הסופ"ש האחרון פלוס פורים היה אצלי בסימן עזרה להורים...של בעלי הפעם..עם לינה אצלינו..ניתוח שעבר בהצלחה ובעיות רפואיות של מבוגרים שאנו מטפלים ועוזרים..והנה דבר שבדרך כלל אני לא מספרת פה( אפרופו מה לא מספרים לפסיכולוג חחח) . על עזרה להורינו המבוגרים שזקוקים לנו רבות.... בכל אופן רציתי לומר שמחר זה היום הזה בשנה התאריך העברי שבדרך כלל נשכח מאנשים ורק אני עם עצמי ובעלי שזוכר. בניגוד לתאריך לועזי....אז די "חוגגת" את שני התאריכים...יש עוד זמן ללועזי... ביום זה נהוג לברך אחרים דווקא לא את בעל התאריך ;) אזמברכת אתכם בהמון בריאות הנפש והגוף! הרבה שלוות נפש והצלחה בכל מה שאתן מאחלות לעצמכן.. ואני...אני כבר מזמן לא ילדה ועוד קצת (שנתיים) כבר אהיה במעבר הזה...לגיל עגול. .. מחשבות, מחשבות..וגעגוע עמוק לטיפול. ששם תמיד סביב התאריך הזה הייתי מדברת בלי סוףףףףףף עם המון אסוציאציות חופשיות ובכי גדול..היום כולי קצת שכח הבכי ביום הזה... וקצת יותר משתדלת לעשות אותו עבורי, שמח ..כי איש אינו זוכר במילא תאריך זה. הנה שיתפתי אתכם בו. מעניין 🤔 נראה..מה אעשה בו ..מחר התאריך....מחר...

01/03/2021 | 05:30 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, התאריך העברי - קצת כמו מזל טוב סודי או פרטי ושמור ואפחד לא בדיוק מתערב ויש לנו ת'שקט שלנו, היות שרובנו זוכרים את התאריך הלועזי ועשוי להיות סביבו יותר 'רעש' או ציפייה / חרדה ממנה. בעבר (כשהיו פגישות) הייתי כועסת על המטפל שהוא לא זוכר. מתלבשת על הפאק הזה אצלו. הוא היה עם פרשנותיו מציע למה אני כן זוכרת תאריכים, אבל אני פשוט חושבת, ואולי טועה, וסליחה על הכללה, שגברים על פי רוב יותר מעפנים מנשים בנקודה הזו של זכירת תאריכים וציונם. זוכרת שכתבת כאן בגיל העגול הקודם. איך שזמנים חלפו. גם לגיל העגול הבא, למרות שמגיע, כמו שכתבת, המעבר הזה, והן הבאים אחריו הם מספרים ביולוגיים, אבל רוחך, כנראה נשארת צעירה, וזה מרשים אם מצליחים להמשיך לצמוח במוח (אח, חרוז). ברכות. מזל טוב בלחש ושקט ושיהיה יום בו תתני לעצמך עטיפה וליטוף ונחת. בוקר ליום מיוחד, שלך, סוריקטה

01/03/2021 | 07:32 | מאת: שירה2017

מזל טוב מיכל יקרה, מאחלת לך בריאות טובה, סיפוק בעבודה, נחת מהמשפחה ורגעים של אושר. שלך שירה

01/03/2021 | 21:11 | מאת: מיכל...

תודה יקרות... ניסיתי בשקט, ברוגע...אך המח חושב וקודח. בכל מקרה זה יום כזה שלי ובעלי בלבד. נחמד בהחלט שיש את התאריך ה"שקט" ויש את ה"רועש" רק שלא ממש חגגנו ביציאה. שתינו קפה בטייקאווי ;) ולעגול יש עוד שנתיים.... כן הזמן טס. ממש. אהבתי סוריקטה שכתבת על המח..נכון המח תמיד מתפתח ולכן אני מאמינה בטיפול. מאוד ובצמיחה. תודה שהזכרת. דצת דכדוך עבר עליי היום.ומחשבות וגם געגוע גדול לטיפול..למטפלת. התלבטתי. אך קשר לא יצרתי איתה.

הי מיכל, הנה עוד דבר שלא מספרים :-) מזל טוב עברי! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית