"דברים שהפסיכולוג לא יגיד לי (ואני לו)" וואו אודי יקר! הקשבתי לך.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2021 | 12:24 | מאת: מיכל...

אודי יקר! הקשבתי לך בקשב רב... מעניין, גם הפסיכו' שלי כתבה רק בפגישה הראשונה( בלוק צהוב, שקניתי לה כשנפרדנו, סגירת מעגל ;) ) ובחלום חשוב...מעניין🤔 ולהגיד הכל בלי שום מעצור אני לא בטוחה שהייתי מסוגלת לגמריי למרות התקופה הארוכה איתה. היו פעמים שיותר והיו שפחות..לרוב אני חושבת אסוציאטיבית מאוד אז מהבחינה הזו בוודאי שכן..אך יש דברים שנאמרו עם הסתייגויות..למרות שלרוב נאמר כל מה שרציתי והיה רלוונטי... אני מאמינה שמה שהיא לא אמרה זה בעיקר דברים שליליים עליי( אני אמרתי אותם מספיק בשביל שתינו 🤣) היא נתנה לי הרבה אומץ ותחושה שאפשר לומר הכל אבל לא תמיד חשבתי שיש צורך לומר הכל... וואו. אודי פתחת לי נקודות למחשבה. דבר אחר בפרודקסט חשתי ממש את הניגוד בין הדיבור הרגוע והשליו שלך לשיר ה"רועש" והמילים הכבדות משהו..... זה נעשה בכוונה???? משהו כאילו עשה בי רטט..או קצת דיסאוננאונס....לא יודעת. בכל אופן אשמח לשמוע עוד ממך...אלוף🏆

הי מיכל, תודה! שמח מאוד לשמוע שזה עורר מחשבות... דיסוננס זה לא דבר רע בהכרח, ואפילו נחוץ מאוד כדי שיהיה עניין... הפרק השני מוכן ויעלה לקראת סוף השבוע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית