פורים לבד..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2021 | 11:20 | מאת: ינשוף

הלכתי לעבודה בפורים... נתתי לחברות משלוח מנות כדי לשמח וחזרתי הביתה ללבד. מנסה להתמקד בטוב... במה שיש... אבל עדיין קשה לחגוג כל חג לבד....

01/03/2021 | 05:48 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, ביום משמחים, משתלבים, ואז בום חוזרים לבדידות ונכנסים לבועה האישית והכאב שלה. אולי כמעין שתי יישויות שונות. מצד שני, לפחות לגבי עצמי, ייתכן (וכאן אולי אני טועה, כי אין לי ניסיון אחר), אני זקוקה להמון המון שעות לבד בכדי להכין את עצמי כל יום מחדש לעמוד במה שקורה בעולם. ייתכן, שהשיטה שלי מאד לא יעילה, ויש טובה ממנה, ודווקא לא לבד. שלך, סוריקטה

הי ינשוף, לבד זה קשה, וחגים לבד קשים שבעתיים. לפחות יש חלקים טובים שניתן להתמקד בהם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית