הי, ושוב שבוע טוב,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2021 | 11:13 | מאת: סוריקטה

הי אודי, וסליחה... אשער ששירה למטה ציפתה גם לתגובה ממך. ייתכן שהתפספסה לקראת סופ"ש (?). כתבתי גם הודעת המשך לאביב בהקשר לשיר. האם נראה שנקלטה במערכת? עכשיו גם קראתי את הודעת סיום הסופ"ש, היות שראיתי שיש לה תגובות של אביב וינשופית. מקווה מאוחר יותר לשמוע את הפודקאסט. מעניין ומסקרן. תודה, סוריקטה

הי סוריקטה, לגבי ההודעה של שירה, שאלת אז אענה - לא פספסתי. מאחר וראיתי שאין היא מגיבה להודעה שלי אליה חשבתי שתגובתי פחות מתאימה. אודי

01/03/2021 | 23:18 | מאת: שירה2017

תודה שראית סוריקטה ואודי, לא בטוחה שאני יודעת לאיזו הודעה שלך לא הגבתי. תמיד מתאים לי שתגיב. תמיד אני מצפה

02/03/2021 | 05:33 | מאת: סוריקטה

הי אודי, תודה על השיתוף. יש לי דיעה, כרגיל, אך אשאיר לשירה לדבר, לבחירתה. טוב שאתה מזכיר שאינך מבוטל ואינך מובן מאליו. אבקש סליחה עבור הפעמים בהן פחות התייחסתי בעצמי בגלוי לתגובותך, אלא רק בראש. וחוצמזה, אתה יודע, יש מילים שנשמרות בפרטי ;-) מה לעשות, אתה התחלת עם הפודקאסט :-) תודה על האפשרות לרשום. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית