אני אגיד לכם למה אני לא מסוגלת להתחייב להתחבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2021 | 13:40 | מאת: ינשוף

כי צריכים עוגן זמין בזמן מצוקה כי אם אני בוחרת להתחבר יש הרבה מצוקה ואינני מצליחה להכיל לבד צריכים עוגן כל יום וזה אי אפשר ואני צריכה לתפקד ולהתפרנס והכל קשה כל הזמן ואני לא ישנה ומפורקת בגלל זה אני בוחרת שוב ושוב לא לנתחבר מה באמת אני זקוקים??? החזקה והכלה ומישהו שיעזור יום יום ואין

25/02/2021 | 17:20 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, אני שומעת את משאלת ההתמזגות, לאותו רגע ראשון שהגחנו, ומבינה אותה כל כך. להבנתי, תמיד הזמינות במציאות תהיה מוגבלת. גם כשהיא בתדירות גבוהה ואפילו גבוהה מאד... באסה, וגם לא, אולי כך את גם מוצאת בך משאבים, סופשבוע נעים וחיבוקים, סוריקטה נזכרת בימים שהייתה בטיפול

25/02/2021 | 18:43 | מאת: אביב 22

כל כך מבינה אותך כל כך חיבוק ענק ענק זה אחת הבעיות הכי קשות שאיתם אנחנו מתמודדות

הי ינשוף, אוסיף כי יש מצבים בהם אפשר להרשות לעצמנו להתחבר ויש מצבים שפחות. ללמוד איך ומתי - זו משימה רצינית מאוד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית