אודי וכל מי שנכון לה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2021 | 09:54 | מאת: אביב 22

יש שיר של ריקי גל שאני מאוד אוהבת . אתמול כתבתי שאני מעניקה אותו לעצמי ומאחלת לעצמי להרגיש ללא דופי . השיר הזה יוצר המון אינטריגות כאילו זה שיר שמבקש ממני לשתוק סותם פה חברתי . אני אישית רואה אותו אחרת . מבחינתי השיר מדבר חיבור קבלה והכרה שזאת המציאות היא לא גהנום לא גן עדן . ושהיום כבר אני יכולה להרפות לקבל את המציאות לחיות לצד הפגיעה לדבר אותה כאילו היא כוח להרגיש ללא דופי להיות שקטה מבפנים ...ולהרגיש שאפילו האויר נותן לי הגנה כלומר לחוש מוגנת מבפנים כי אני לא צריכה הגנה חיצונית ... ואולי אני טועה ....רגע כזה שמבקשת להבין איך אחרים מבינים את השיר הקסום הזה . ואודי בבקשה צריכה את איך אתה רואה אותו בפשטות לא עם אתגר מחשבתי :) https://youtu.be/7hcEPikUpHI

25/02/2021 | 11:03 | מאת: חטוליתוש

אביבוש שמעתי את השיר והרגשתי שכל מילותיך נצרבות בו ומכירות בו כאמת שאכן כך.. כמה נהדרת שאת !! מקווה גם ביום מן הימים להרגיש כך ... חיבוק ענק אהובה חטולית

25/02/2021 | 16:47 | מאת: סוריקטה

הי אביב, כשאני טמבל עייף, אני מחפשת בגוגל... חיפשתי את הביטוי "היי שקטה ניתוח" ראי את שני הלינקים הראשונים בתוצאות. ייתכן שידברו אליך: https://tinyurl.com/3atbjrk7 http://uvc.co.il/?p=806 נראה לי שהיטבת להבין. ... ואני, סוריקטה, שוקטת ונותנת, כעת, ללינקים, שנכתבו בידי אחרים, לדבר.

25/02/2021 | 18:41 | מאת: אביב 22

תודה יקרה יום עמוס שעוד לא נגמר אז אכנס מחר כנראה ... אבל מודה לך הכי מתאים לי תמיד לגלגל בגוגל....לא חשבתי על זה הפעם הימים האחרונים הצליחו לטלטל לי את הבטחון תודה על היותך זמנית או לא מאוד משמעותית לי .. אביב

הי אביב, גם אני רואה בזה שיר קבלה, למשל השורה: "זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר." שיר נפלא, וביצוע נהדר. אודי

26/02/2021 | 05:24 | מאת: סוריקטה

גם אני מצליחה לראות שיר של קבלה עצמית. התמקדות מופחתת בפגמים, בעיוותים; פחות האדרה וטוטאליזציה של הטוב או של הרע. פחות קיטוב. פחות פיצול. וסוג של גידול שכבת עור נפשית, חיץ מגן בינך לעולם. משהו שמאפשר פחות חדירוּת מסחררת. מאפשר אמפליטודת רגשות מתונה יותר בסך הכל. וגם מדבר את החיים לצד ההיסטוריה, אך לא רק אותה בשחזורים בלתי פוסקים, שמנסים לצרוח לעולם כמה פגעו בנו, ואת הנצחת היותנו שורדות. מסתורין אופף את השיר - אבל כך, כל אחת (במקרה שלנו אישה, אבל אפשר להרחיב לכל המגדרים) יכולה להתאים לעולמה. בעיניי, יש גם ניחוחות של סוג של לידה מחדש. היה שלום, בורדרליין. בוקר אור, שבוע חדש יהיה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית