תנאים לאפשר חיבור...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/02/2021 | 10:36 | מאת: ינשוף

זה מז ששאלת אותי אודי.. איזה תנאים אני זקוקה כדי לאפשר חיבור / רצון להתחבר יותר הכלה, יותר פגישות, אפשרתי לעצמי היום פגישה נוספת.. היה קצת פתיחה, יותר נכונות.. קשה להאמין. ממש קשה לי להאמין אבל אני מנסה כן להאמין

22/02/2021 | 05:38 | מאת: סוריקטה

הי ינשופון, רשמתי תגובת המשך בשרשור שפתחת, ואז נמלכתי בדעתי ולא שלחתי. וזה חזר על עצמו. ולא שלחתי. בדיעבד - אולי טוב שכך. מפעים, בעיניי, שאת יודעת להגדיר מה התנאים. ועוד יותר שמימשת משהו קטן בכיוון. באהבה מסוריקטה

22/02/2021 | 09:28 | מאת: אביב 22

לאט בקצב שלך /שלכם ....שולחת כוחות וחיבוק טוב שאת מאפשרת לך אביב

22/02/2021 | 11:59 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי זו ממש בשורה נהדרת גאה בך מאוד הלוואי תמשיכי כך ...מאמינה שלא קל לך תמשכי כך את בכיוון הנכון אוהבת חטולית

22/02/2021 | 20:51 | מאת: מיכל...

ינשוף יקרה! טוב שאת מנסה וטוב שאת מאפשרת לעצמך לנסות...

22/02/2021 | 21:06 | מאת: ינשוף

כאשר כתבתי קשה להאמין התכוונתי שקשה לי להאמין שעברנו את הדברים שהחלקים מספרים עליהם... ממש קשה לי להאמין..

22/02/2021 | 21:09 | מאת: ינשוף

תודה רבה לכל אחת מכן על המילים ועל העידוד הלוואי שאצליח בכוון הזה... הלוואי...

הי ינשוף, נהדר שאת מאפשרת את מה שאת זקוקה, וטוב מאוד שמתחילה נכונות ופתיחה. הקושי להאמין הוא חלק מהעניין, אז טוב שמנסה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית