יש לי יומולדת ואני מדוכא :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 12:23 | מאת: אבישי

יש לי יומולדת היום ואני ממש ממש מבואס מכל החיים ובכלל !! למה ???!!!!1 זה הרי אמור להיות יום משמח, ואני שחוגג היום 27 בדכאון של החיים עזרו לי!

13/06/2001 | 13:14 | מאת: אורה

בקרוב אצלי! (עוד פחות משנה) למה אתה מדוכא? תראה איזה יום יפה היום (לכבודך) לך לים, שב בשמש ותאכל קרטיב רמזור (כמו בן אדם מבוגר...)

13/06/2001 | 14:48 | מאת: me

שיהיה המון המון מזל-טוב תעשה חייים תראה איזה יום משגע בחוץ.

13/06/2001 | 15:45 | מאת: טלי וינברגר

אבישי שלום ומזל טוב, ההודעה שלך מאד כוללת. אתה מספר על כך שאתה מבואס מהחיים ובכלל. ברור לך שזה מאד כוללני. האם תוכל לפרט? מה יש לך? מה הביא אותך לתחושה המבאסת? אני יודעת שפעמים רבות ימי הולדת מהווים מעין חשבון נפש עצמי שכזה "מה עשיתי עד היום" "מה השגתי" ובמקביל "איפה טעיתי" "מה לא הצלחתי" "מה לא השגתי". האם יש לך "רשימת מלאי" שכזו? אולי תשתף אותנו מעט ברשימה? אבל אל תשכח שלצד הדברים השליליים חייבים לשים דברים טובים. ואל תגיד שאין לך...כי לכל אחד יש. אפילו אכילת אבטיח קר ביום שמשי וחם, זה משהו נחמד וחיובי... מחכה לתשובתך... טלי פרידמן

13/06/2001 | 17:15 | מאת: דניאל

אהלן אבישי! בן-27 ?הלוואיי עליי...קניתי שמפניה מסוג מובחר וכל זה לכבודך..תייכף יבואו החבר'ה עם הפותחן... דניאל

13/06/2001 | 17:22 | מאת: יהודה

ויש קרח אם לא אני לא בא

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית