לא לרצות..... ולקבל את המצב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/02/2021 | 12:54 | מאת: ינשוף

זה שאני כל הזמן עסוקה בלרצות להתחבר יחד עם המציאות הכואבת שאני לא מצליחה תקופה ארוכה.. חשבתי לא לרצות כל כך להתחבר.. לא לרצות כלום ופשוט לקבל את המצב הנוכחי.. על ידי כך להוריד את המצוקה והתסכול....

הי ינשוף, אני חושב שקבלה לא רק תקל על המצוקה, אלא תאפשר גם יותר חיבור בתורה... אודי

17/02/2021 | 09:04 | מאת: ינשוף

תודה רבה אודי

17/02/2021 | 15:06 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה מבינה אותך בטוח שלא קל לך לקבל החלטה כזו ואם עכשיו זה מתאים תזרמי עם זה עד שיגיע הזמן המתאים לעשות את השינוי שכן תוכלי להתחבר ..גם ככה הימים אינם פשוטים בכלל .. חיבוק מתוקה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית